Kezdőlap / Befektetések bemutatása

Mapsolutions Zrt.

Innovatív lakó-, és kereskedelmi ingatlan hirdetési oldal. A társaság porfóliójába tartoznak az Otthontérkép.hu , Irodaház.info, Raktár.info és az Ingatlantájoló.hu portálok.

A Mapsolutions Zrt. által fejlesztett megoldások a piacon egyedülálló módon, térképes keresési és megjelenítési lehetőséget nyújtanak az ingatlan-tulajdonosok és az ingatlant keresők számára.

A portálcsoport együtt ma már a magyar ingatlan listing és hirdetési piac meghatározó szereplője, növekvő látogatottsága és üzleti eredményei alapján a Társaság a kijelölt fejlődési pályáján halad.

 

GS3 Service Zrt.

A társaság innovatív pénzügyi IT fejlesztések megálmodásával és megvalósításával sikeresen lezárta életpályájának fejlesztési szakaszát, Csekkoló néven ismert szolgáltatásának piaci bevezetését és felfuttatását végzi.

Ügyfelei között tudhat több saját piacán vezető szolgáltató vállalkozást, az elért végfelhasználó ügyfelek száma több tízezres nagyságrendű.

 

Adrienne Feller Cosmetics Zrt.

"Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz. Ennek szellemében jöttek létre az ADRIENNE FELLER prémium natúrkozmetikumok.

Az ADRIENNE FELLER kozmetikumok egyedi, luxusminőségű, természetes, bio összetevőkből álló szépségápolási termékek, melyek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre. Termékeinkben hazai gyógynövényeket, növényi extraktumokat, prémium minőségű olajokat, illóolajokat és virágesszenciákat használunk. A 100%-ban természetes, magyar alapanyagokból készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Az illóolajok ezen minősége képes az ember lelkével együtt rezonálni és tereket megnyitni.

Az ADRIENNE FELLER termékek mögött több évtizedes szakmai tapasztalat, a minőség és az ember iránti elköteleződés áll. Megalkotásukkor nemcsak az volt fontos, hogy a természet kincseit felhasználó natúrkozmetikumokkal a bőr állapota javuljon, hanem célunk volt a lélek megszólítása is. Természetes kozmetikumaink könnyedén beépülnek a bőrbe és a sejtekbe, és éltető erővel töltik fel azt. Kozmetikumaink csak és kizárólag bio és natúr alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket, mesterséges illatanyagot, szintetikus anyagokat és kőolajszármazékot sem.
A termékek és az Adrienne Feller Szépségterapeuta Akadémia megálmodója Feller Adrienne, aki több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatait felhasználva egyedülálló, aromaterápiára épülő brandet, oktatási központot és kezelési metódust hozott létre Magyarországon."

 

Waterscope International Zrt.

Vízipari szakemberek fejlesztették ki a Waterscope-ot, hogy megbízható, költséghatékony biológiai monitoring eszközt nyújtsanak az iparágnak. A Waterscope érzékel, osztályoz és megszámlál algákat és más mikroszkopikus organizmusokat a vízben.

A Waterscope egy új megközelítést jelent a víz vizsgálat területén térfogati elemzést használva. Képeket készít a vízben található mikroorganizmusokról, automatikusan megszámolja és azonosítja őket. Ezzel idő és költséghatékony megoldást nyújt felhasználók széles körének.
Ez az egyedi megoldás valós idejű vízminőség információt biztosít, ezáltal lehetővé téve az azonnali beavatkozást kockázat esetén.

A Waterscope International Zrt. a Waterscope eszközök továbbfejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

Net Performance Zrt.

Az allas.hu-t három hazai médiaszakember indította el 2017 márciusában, érzékelve és reagálva azokra a munkaerő-piaci változásokra, amelyek hatására egyre kevésbé körülhatárolhatók a pozíciók. Ma már ugyanis sokszor nem a végzettség, hanem sokkal inkább a képesség, a tudás és a hozzáállás számít egy állás betöltésénél. A gazdasági helyzet generálta munkaerőhiány ráadásul ma már termelést korlátozó tényezőként is jelentkezik, elég csak a kereskedelmi szektorra és az építőiparra gondolnunk.

Látva, hogy a hazai álláspiacon gyakran nem találnak alkalmas jelöltet a munkaadók, illetve, hogy sok munkakereső nem talál megfelelő állást, létrehozták világon is egyedülálló rendszerüket. Az allas.hu-n önéletrajz alapú pályázás helyett a valódi tapasztalatokra, képességekre és ismeretekre építve kapcsolja össze a munkaadót és a munkakeresőt, így az oldalon hirdetők is biztosabbak lehetnek abban, hogy valóban rátermett jelöltet fognak találni. Az allas.hu újfajta megközelítésével valóban ésszerű, gyors rendszerben segíti az álláskeresést.

 

 

© 2013 TŐKEPARTNER Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt